ЗА ИГРАТА
Специално за Вас, любителите на футбола, във SPORT.bg създадохме най-динамичната и интересна игра в българския интернет. Играта е предназначена за всички регистрирани потребители на сайта. Вие печелите точки с всяко свое действие в сайта свързано с прогнозиране: гласуване за обикновена прогноза, пускане на колонка или публикуване на обоснована прогноза.

НАГРАДИ
Играта на SPORT.bg е без награден фонд считано от 01.01.2013.

ПРАВИЛА
1. Всеки потребител може да участва само с един акаунт в играта. При засичане на няколко акаунта от един потребител си запазваме правото да изтрием всичките му потребителски имена.
2. Можете да прогнозирате всички мачове, да изпращате до 3 обосновани прогнози на ден и да публикувате до 5 колонки на ден. Внимавайте! Всяка прогноза и най-вече колонка ви дава голям шанс за трупане на точки, но при реализиране на неуспешна прогноза Ви се отнемат точки. Колко? Виж формулата за точкуване по-долу!
3. Преписани обосновани прогнози ще бъдат изтривани. Препоръчително е да изпращате обоснованите си прогнози поне 12 часа преди старта на срещата, за да сте сигурни, че те ще бъдат прегледани и одобрени навреме!

ТОЧКИ
Буквално всяко действие в сайта, свързано с прогноза, Ви носи точки, но и може да Ви отнеме такива, макар и много по-малко. Ето и сформирането на точките:

точки за класическа или други тип прогноза:
- позната прогноза: коефициентът на прогозата x 0.25 = точките, които получавате
- непозната прогноза: коефициентът на прогнозата x 0.08 = точките, които Ви се отнемат

точки за колонка:
- позната колонка: коефициентът на колонката Ви x 1.00 = точките, които получавате
- непозната колонка: коефициентът на колонката Ви x 0.50 = точките, които Ви се отнемат

точки за обоснована прогноза:
- позната прогноза: коефициентът на прогозата x 2.00 = точките, които получавате
- непозната прогноза: коефициентът на прогнозата x 0.70 = точките, които Ви се отнемат

Забележки:
- За прогнози, които нямат коефициенти, се счита коефициент: 1.00
- При отлагане или прекратяване на мач не се присъждат и не се изваждат точки. Когато такъв мач участва в колонка, неговият коефициент се изважда от общия.
- При мачове на пряка елиминация, които стигат до продължение или дузпи, се взима в предвид резултата от редовните 90 минути.

Участниците, спечелили безплатни залози на стойност по-голяма от 50 лева, имат право да получат наградата си разделена на няколко безплатни залога от по 50 лева всеки, като предварително изискат това.

Sport.bg си запазва правото да отнема награда на потребител, нарушил правилата, както и такъв, който се опитва да вреди на развитието на играта и сайта по какъвто и да е начин.


SPORT.bg си запазва правото да променя правилата по всяко време, поради обстоятелства налагащи това!